V krizi smisla tiči misel


         

15.05.2010

Sobotna noč in levji krik triumfa…

Zapisano pod: Glasba, jazz, itd... — andee - 15.05.2010

YouTube slika preogledaEvo, tokrat za spremembo res objavljam tole rubriko v soboto zvečer, po celem dnevu trepetanja in ‘zeitnota’. Kaže, da bom res junija predaval tule: http://www.acei2010.com/. Celo s kar dobrim paperjem, kot se trenutno tolažim :) . Svojim prvim resnim soočenjem s teorijo pogodb/contract theory in bloomingtonsko šolo v ekonomiji, ki ga bo še veliko v naslednjih nekaj letih, če bo šlo po načrtih.

Kakorkoli, jutri se bom skušal posvetiti tudi odgovorom na trenutno komentarsko aktualen zapis. Puščam pa vas s pesmijo, ki ima zelo veliko opraviti z mojim uspešno oddanim prispevkom – dobesedno vodila me je skozi pretekla dva dni, polna rahlega (ali močnejšega) obupovanja. Hvala Shakira, in tule v zahvalo ti objavljam video – čeprav pop, naravnost super pesem, polna energije in dobrih občutkov, vsaj zame.

Shakira – Time for Africa (uradna himna svetovnega prvenstva v nogometu 2010)

 • Share/Bookmark


4 komentarjev »

 1.   Simona Rebolj — 19.05.2010 @ 12:54 Simona Rebolj

  Čestitam, da si zadovoljen s svojim delom in za predavanje.

  Shakira pa bojda doživlja pljunke s tem komadom, ker je prepoznan kot plagiat.

 2.   andee — 20.05.2010 @ 20:45 andee

  ‘Shakira pa bojda doživlja pljunke s tem komadom, ker je prepoznan kot plagiat.’

  Klasičen argument, če hočeš pristaviti svoj piskerček in imeti svojo vlogo v debati (govorim o tistih, ki so to ugotavljali). Tudi Lane moje, pa še marsikaj drugega, je bilo prepoznano kot plagiat.

  Čeprav mene na tem mestu zanima zgolj to, da brez te pesmi verjetno ne bi uspel napisati članka, s katerim pa sem zdaj v danih razmerah kar zadovoljen.

 3.   Simona Rebolj — 20.05.2010 @ 21:26 Simona Rebolj

  Ja, seveda. Saj Lane moje je bil delni plagiat. In seveda tone pomeni, da pesem ne sme bit všečna komu. Še posebej če pomaga pri delu … hehe … Je pa res, da je zame zadnje čase Shakira že itak precejšnje razočaranje s tem, kar dela nasploh, glede na to, da mi je bila od začetka zelo všeč. Kot bejba, imidž, energija in vokal mi je pa še vedno.

 4.   andee — 20.05.2010 @ 21:35 andee

  Super, možno, meni je še vedno zelo ok. Res pa je, da ne spremljam natančneje njenega delovanja, predvsem od časa do časa samo kak všečen komad, ki ga napravi. Res pa je, da so mi skoraj vsi njeni dosedanji bolj znani precej všeč, in tudi njena pojava (bejba, imidž in energija).

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog V krizi smisla tiči misel | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |