V krizi smisla tiči misel






         

27.01.2010

O resnejšem bloganju

Zapisano pod: miks — andee - 27.01.2010

Naj bo tale zapis namenjen temu, kar sem pri sebi razmišljal in se odločil glede svojega bloganja v zadnjih dneh. Priznam, da me je po debati ob zapisu Nisem kriv za krizo zamikalo ‘resnejše’ bloganje, z večjim angažmajem tudi na drugih blogih in zapisih. Kljub temu moja odločitev ostane, da bodo zapisi še naprej sporadični kot doslej, s precej naključno izbranimi temami, pač glede na trenutno razmišljanje. Blog bo torej vsaj do nadaljnjega ohranil obliko, kot jo je imel doslej, in bo namenjen predvsem lastni kontemplaciji in razlagi nekaterih svojih pogledov.

Toliko v razlago. Najverjetneje naslednjič ali v enem prihodnjih zapisov debata o odsvojitvi (deaccessioningu) muzejskih del, tema, ki ji je posvečena tudi moja bodoča doktorska naloga, in ki govori o tem, kako (oz. ali…) je prodaja muzejskih del v namene reševanja finančne stiske muzejev nevaren mehanizem, ki vodi k slabemu upravljanju muzejev. Vsaj tako meni moj mentor :)  Čeprav zveni zelo pusto, tema skriva številne zanimive in pomembne poudarke. Ampak več ob svojem času - Lp.

P.S.: Danes sem dodal nekatere bloge v Blogrolo in jih potem umaknil. Vsem naslovljencem, ki so morda zato prejeli kak mejl, se opravičujem, zaenkrat je odločitev pač ta, da blog ohrani svojo dosedanjo podobo. Upam na razumevanje.

  • Share/Bookmark


2 komentarjev »

  1.   QWS — 28.01.2010 @ 09:19

    Saj si že resni bloger.

  2.   andee — 28.01.2010 @ 16:29 andee

    @QWS:
    hvala, hvala :) Sem pa mislil bolj na tiste, ki se angažirajo tudi drugod in si jemljejo reden del dneva za pisanje blogov. Sam jemljem to kot čisti konjiček in sprostitev. Ampak ja, se strinjam, verjetno je kar večina blogerjev podobnih.

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog V krizi smisla tiči misel | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |