V krizi smisla tiči misel


         

17.02.2010

Afternoon thinking

Zapisano pod: miks — andee - 17.02.2010

Naj bom tokrat (nehote) malo bolj poetski, glede na trenutna razmišljanja: koliko neizraženih misli in koliko presekanih občutkov se nabere v nekih precej blesavih dolgih letih. Nič več kot to in brez kakršnih koli nameravanih posledic, zgolj misli in občutkov, ki jih preprosto ne moreš ali smeš podeliti. Ampak verjetno res hodimo po svetu vsak zase, kot monade.

Vem, da me verjetno bralci ne boste razumeli, naj bo to še en od mojih izpadov tule na blogu. Prav gotovo vsaj zaenkrat to ne bo postal prostor mojih osebnih izlivov, čeprav so blogi verjetno namenjeni prav temu.

Še to: danes sem prevzel super projekt, raziskoval bom (sicer zaenkrat bolj ljubiteljsko) bosensko zgodovino, skozi kiparske portrete prijatelja. Upam, da nastane kaj ‘publishable’, kot bi verjetno rekel moj koordinator študija.

 • Share/Bookmark


2 komentarjev »

 1.   nevenka — 13.03.2010 @ 08:14 nevenka

  Ne vem zakaj kakšnih občutkov človek ne bi smel podeliti.
  Najti je potrebno pravi izraz, način.
  Na svojem blogu marsikaj zapišem, včasih samo misli, včasih se zelo ukvarjam z obliko in vsebino. Sploh se ne omejujem z ustreznostjo in všečnostjo. Ta košček svobode sem si kar vzela.

 2.   andee — 14.03.2010 @ 18:39 andee

  @Nevenka:
  hvala za repliko tudi tule. Gre bolj za neke ‘izvenblogovske zadeve’. Ampak ja, gotovo je v redu občutke zapisati na blog, temu so najbrž (blogi) tudi namenjeni. Čeprav pa se bom trudil vsaj zaenkrat slediti uredniškemu načelu, da pretiranih čustvenih izlivov, torej tistih, ki ne bodo v povezavi s tematikami, ne bom objavljal. Velja tudi zame.

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog V krizi smisla tiči misel | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |